Facety i Kobiety mam propozycje. czy bylibyscie za tym by właczyc do naszego sojuszu kolejny sojusz? Jego nazwa P-M-A. nie ukrywam przylaczenie Ich do nas zapewniloby mnie, Jesiotrowi i Łukasz0-wi pewniejsze jutro. jednakze zanim bysmy wystapili z taka propozycja, rozwazylbym opcje zawarcia przymierza z sojsuzem HFH - byloby w dwojnasob korzystne - zapewniloby to Ewci spokoj od kempy150, a takze nam trzem wyzej wymienionym, a drugi argument to przymierze znimi mogloby byc karta przetargowa w przylaczeniu P-M-A do nas. fakt faktem troche egoistycznie tutaj pisze bo zarowno przymierze z HFH-owcami jak i wlączenie do nas P-M-A byloby najkorzystniejsze dla mnie, Jesiotra i Łukasz0. jelsi o mnie chodzi bylbym otoczony jak nie wspolsojusznikami to sojusznikami paktowymi i przymierzowymi, a wtedy moglbym skupic sie na podbiciu okolicznych dolin, ktorych mam akurat w pizdziec wokol siebie. mozliwosc atakow na mnie zmniejszylaby sie znacznie, a to pozwoliłoby mi na tworzenie wojska i wysylanie ich w charakterze posiłkow do wspoltowarzyszy, niekoniecznie w razie atakow. takze surowce rozsylalbym do Was. mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalem i porsilbym by wypowiedizeli sie wszyscy, przedstawili argumenty za i przeciw.
P.S. pozwolilem sobie na mała samowolke z racji z tego z ejestem dyplomatą wystosowalem powiednia notke do sojuszu HFH.
...i znów zaschło mi w gardle po tym przemowieniu:P
pozdrawiam
ZaPooŁ3K
Administrator
zgadzam sie choc do konca nie zrozumialem treści
(joke)
Użytkownik
Nie no dla mnie bomba!!! cHOCIAZ I TAK MI TO NIE POMOZE W NICZYM ALE JAK WAS TO BARDZIEJ USZCZęSLIWI TO JESTEM JAK NAJBARDZIEJ "ZA"!!!<PEACE>
Użytkownik
ja też popieram !!!!!
ZaPooŁ3K to nie jest wcale tylko korzystne dla w/w osób bo jeżeli oni dadzą wam wtedy spokój to będzie zysk dla całego sojuszu, bo nie będziemy tracić między innymi woja na robienie defów a między czasie to wojsko może kogoś ograbić i będzie zysk w postaci surów.
PS : ZaPooŁ3K na prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez jakub227 (Rekrutant) (2007-12-18 06:16:14)
Użytkownik
Jestem za !!
Użytkownik
oczywiscie za!!
Użytkownik
dobry nowy sojusznik nie jest zły
Użytkownik
oczywiście że jestem za
Użytkownik
Jestem za. Im wiecej nas tym lepiej.Pozdrawiam
Użytkownik
ja sie zgadzam super duze [iwo dla zapolka
Administrator
ZAPOŁKU przyjmujemy narazie sojusz P - M - A!! do propozycji diesla wrócimy jak rozbuduje ambasade
Użytkownik
Problem w tym że akademia wlasciwie nie istnieje. bebes i emix nie logowali sie od ponad tygodnie a trzeci z rady sojuszu napisał wczoraj że rezygnuje z gry. Chyba czas pomyslec o nowej akademii.
sorry to nie w tym miejscu mial byc ten post
Ostatnio edytowany przez linusek (2007-12-19 22:22:12)
Administrator
Ogłąszam uroczyście że sojusz P-M-A. sie rozmyślił i już nie chce połączyć sojuszu chce tylko paktu o nieagresje lub sojuszu .
A wiec przechodzimy do planu B!! czyli propozycji Diesla
Użytkownik
Oki bastek to ja z nimi jutro na spokojnie pogadam i wtedy napisze co i jak!!
POZDRAWIAM I WESOŁYCH:-)